Crema de frisca cu fructe este un desert foarte rapid, incredibil de bun, perfect pentru o petrecere.
Se bat bine ouale cu zaharul. Se pun la foc pe baie de abur, pana cand amestecul se ingroasa ca o smantana, si se lasa la racit. Se pune gelatina cu trei linguri de apa, la legat si se incalzeste, dar fara sa fiarba, si se adauga la crema de ou. Adaugam si esenta de vanilie; se bate bine frisca, si se adauga la crema de ou. Se aseaza compozitia intr-o tava, rotunda sau dreptunghiulara, si dupa ce se raceste si se leaga, se aseaza cu grija fructele taiate, se orneaza cu frisca si dulceata de visine.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
A se servi rece

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii