Crema de frisca cu fructe este un desert foarte rapid, incredibil de bun, perfect pentru o petrecere.
Se bat bine ouale cu zaharul. Se pun la foc pe baie de abur, pana cand amestecul se ingroasa ca o smantana, si se lasa la racit. Se pune gelatina cu trei linguri de apa, la legat si se incalzeste, dar fara sa fiarba, si se adauga la crema de ou. Adaugam si esenta de vanilie; se bate bine frisca, si se adauga la crema de ou. Se aseaza compozitia intr-o tava, rotunda sau dreptunghiulara, si dupa ce se raceste si se leaga, se aseaza cu grija fructele taiate, se orneaza cu frisca si dulceata de visine.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
A se servi rece

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii