Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita. Amesteca bine iaurtul cu
Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita. Amesteca bine iaurtul cu mierea si cu coaja rasa de lamaie, dupa care adauga kiwi sfaramat. (Daca iti place mai dulce adauga mai multa miere sau mai mult zahar.) Pune cu grija iaurtul cu fructe in frisca si pune totul la frigider. Pune gelatina intr-un vas si toarna lapte peste ea. Dupa cateva minute de amestecat, pune-o pe foc mic si in timp ce amesteci continuu, incalzeste-o pana devine fluida. Las-o sa se raceasca un pic. Intre timp pregateste forme mici, aseaza folie in forme, incat sa atarne marginile. (Poti folosi orice forma, chiar si pahare pentru apa, sau cani pentru ceai.) Pune cu grija gelatina in amestec. Aseaza in forme cate o felie de kiwi, dupa care pune crema cu ajutorul unei linguri. Trebuie sa te grabesti, deoarece se intareste repede! Lasa-le la congelat jumatate de zi. (Poti folosi si capsuni sau alte fructe.)
Alte retete prajituri
prajitura cu visine
Tarta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii