Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar.
Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si adaug-o in sucul de lamaie cu zahar. Lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, poti adauga iaurtul. Bate frisca si pune-o in iaurt. Pune crema in pahare pentru desert si las-o sa se intareasca. Scoate samburele si mixeaza ¾ cireselor. Fierbe-le timp de 5 minute in 4 linguri de apa, trece-le prin sita, dupa care pune-le inapoi in cratita si adauga mirodeniile. Taie ciresele ramase in patru. Pune-le in pasta de cirese si fierbe pasta adaugand amidon si putina apa. Cand s-a racit, toarn-o peste crema. De sarbatori poti adauga in crema putina tuica de cirese.
Alte retete dulciuri recomandate :
Prajitura cu visine
Dulceata cirese amare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii