Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusuri
Se fierbe laptele cu zaharul, se adauga vanilia cand laptele se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se spala ouale, se separa galbenusurile si se freaca spuma, se pune faina, in ploaie, si se omogenizeaza bine, dupa care se adauga laptele caldut, amestecand incet in compozitie. Amestecul se lasa pe foc moale pana se ingroasa ca o smantana, apoi se ia de pe foc si se raceste. Cand crema este rece, se adauga albusurile batute spuma tare, se omogenizeaza compozitia si se lasa la frigider sa se raceasca complet inainte de a o folosi.
Alte retete de dulciuri:
Tarte cu capsuni
Pandispan cu visine
Prajitura Negresa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii