Se curata merele de coaja, se scoate mijlocul, se taie felii si se pun intr-o cratita. Se adauga zahar, apa si se pun la foc mic pina cind scade toata
Se curata merele de coaja, se scoate mijlocul, se taie felii si se pun intr-o cratita. Se adauga zahar, apa si se pun la foc mic pina cind scade toata apa si ramine un pireu gros. Pireul de mere se pune la racit, se bate spuma 1 pahar de frisca cu zahar pudra. Inainte de a servi la masa, se amesteca frisca batuta cu pireul de fructe, se pune pe farfurioare si se toarna deasupra sirop de visine sau de zmeura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaGogu-Pintenogu a fost un cocosel tanar pe care mama mi l-a donat in scopuri umanitare, adica sa fac eu o supa delicioasa care...
Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot
Comentarii