Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu mustarul si untul si se adauga sare
Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu mustarul si untul si se adauga sare si piper dupa gust. Se presara cu arpagic si se amesteca toata compozitia.
Alte retete recomandate Clatite Placinta cu branza Inghetata de ciocolata si sampanie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii