Facem un mujdei fin din usturoi. Prajim piureul obtinut in ulei. Sarati si piperati piureul si cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati supa de zarza
Facem un mujdei fin din usturoi. Prajim piureul
obtinut in ulei. Sarati si piperati piureul si cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati supa de zarzavaturi. Lasati amestecul sa fiarba timp de 10 minute, apoi adaugati smantana in care ati amestecat tarhonul si patrunjelul, tocate marunt. Fierbeti ouale de prepelita, eventual in apa cu otet, dupa reteta ochiurilor romanesti. impartiti crema fierbinte in 4 castroane si adaugati cate doua oua fierte. Ornati cu frunze de patrunjel si tarhon si daca mai este necesar, condimentati cu sare si piper.
Alte retete culinare
Ciulama de ciuperci
Salata de spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii