Crema de unt

Se face un sirop vanilat cu care se oparesc galbenusurile amestecind mereu. Se freaca untul. Se toarna putin cite putin din siropul rait, pina se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 gr zahar
  • 3-4 linguri apa
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr unt
  • vanilie

Mod de preparare

Se face un sirop vanilat cu care se oparesc galbenusurile amestecind mereu.

Se freaca untul. Se toarna putin cite putin din siropul rait, pina se

incorporeaza la unt toata cantitatea.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc