Se fierbe laptele. Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor. Se adauga grad
Se fierbe laptele. Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor. Se adauga gradat laptele fierbinte si, la foc mic, amestecand continuu, se fierbe o crema. Se lasa sa se raceasca (se amesteca continuu).
Alt mod de preparare: la galbenusuri se adauga doar faina, si aceste amestec se fierbe cu laptele. Albusurile batute spuma se adauga la crema fiarta.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii