Untul de taie bucatele si apoi se freaca bine cu zaharul. Se inglobeaza in unt, galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare si apoi se adauga van
Untul de taie bucatele si apoi se freaca bine cu zaharul. Se inglobeaza in unt, galbenusurile, pe rand, amestecand dupa fiecare si apoi se adauga vanilia. Se adauga faina si laptele, putin cate putin. Se pune compozitia intr-un vas si se fierbe in bain-marie pana se ingroasa bine. Dupa ce se raceste crema, se adauga 2 linguri de rom si se amesteca. Daca nu se foloseste imediat, crema se pastreaza la frigider.
Inainte de a intinde crema intre blaturi, se scoate din frigider si se lasa cateva minute sa se inmoaie. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu caise
Prajitura cu prune
Ciocolata de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii