Crema de zahar ars cu cacao

Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g zahar
  • 10 oua
  • un plic de zahar vanilat si
  • o tabla de ciocolata.

Mod de preparare

Pentru crema de zahar ars cu cacao punem intr-o cratita 200 g zahar la ars; separat batem spuma 10 oua cu 300 g zahar, apoi adaugam un plic de zahar vanilat si o tabla de ciocolata topita. Punem compozitia peste zaharul ars si dam la cuptorul incins timp de 20 de minute.


Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc