Crema de zahar ars cu cacao

Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g zahar
  • 10 oua
  • un plic de zahar vanilat si
  • o tabla de ciocolata.

Mod de preparare

Pentru crema de zahar ars cu cacao punem intr-o cratita 200 g zahar la ars; separat batem spuma 10 oua cu 300 g zahar, apoi adaugam un plic de zahar vanilat si o tabla de ciocolata topita. Punem compozitia peste zaharul ars si dam la cuptorul incins timp de 20 de minute.


Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori