Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in vase de jena si imediat se adauga bu
Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in vase de jena si imediat se adauga bucatele de capsune.
Intre timp, se amesteca cele 7 oua cu restul de 7 linguri de zahar, esenta de vanilie si ultima lingura de amaretto.
Apoi se da la cuptor.
Reteta Crema de zahar ars cu capsune a fost propusa de alina-lili
Alte retete: Turnulete cu fragute si iaurt.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii