Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in vase de jena si imediat se adauga bu
Se pun la foc mic 7 linguri de zahar cu 2 linguri de lichior pana se caramelizeaza zaharul care apoi se toarna in vase de jena si imediat se adauga bucatele de capsune.
Intre timp, se amesteca cele 7 oua cu restul de 7 linguri de zahar, esenta de vanilie si ultima lingura de amaretto.
Apoi se da la cuptor.
Reteta Crema de zahar ars cu capsune a fost propusa de alina-lili
Alte retete: Turnulete cu fragute si iaurt.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii