Crema de zmeura cu iaurt si vanilie

Zdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de migdale. Amesteca pulpa cu zaharul, 2 p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g zmeura
  • 8 piscoturi
  • 4 linguri lichior de migdale
  • 2 linguri zahar pudra
  • 400 ml frisca
  • 800 ml iaurt
  • 2 linguri miere
  • 3 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Zdrobeste 2/3 din zmeura. Sfarama piscoturile, aseaza-le in 4 pahare si stropeste cate 1 lingura de lichior de migdale. Amesteca pulpa cu zaharul, 2 pachete de zahar vanilat si toarna peste piscoturi. Prepara 200 ml de frisca. Amesteca iaurtul cu mierea si frisca, pana devine spumos, dupa care pune-l la frigider.

Sfat: Inainte de servire prepara frisca ramasa, adauga zaharul vanilat si toarna peste crema.
Alte dulciuri recomandate

Gem de caise

Prajitura cu capsuni

Prajitura cu caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci