Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa
Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda. Gelatina inmuiata in apa se topeste si se adauga la crema. Inainte de a se dospi se bate albusul cu un praf de sare si frisca impreuna cu zaharul iar apoi se amesteca bine cu crema. Se intinde intr-o tava de inaltimea 5-6 cm si se lasa sa se raceasca timp de 2 ore. Din zmeura se aleg 24-28 de bucati pentru decor iar restul se bat bine cu suc de lamaie, 2 linguri de zahar, apa minerala si se pune la rece.
Va recomandam aceste retete culinare:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii