Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa
Se taie vanilia in bucati si se scoate partea interioara. Se bate un ou cu un galbenus de ou si zaharul vanilat asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda. Gelatina inmuiata in apa se topeste si se adauga la crema. Inainte de a se dospi se bate albusul cu un praf de sare si frisca impreuna cu zaharul iar apoi se amesteca bine cu crema. Se intinde intr-o tava de inaltimea 5-6 cm si se lasa sa se raceasca timp de 2 ore. Din zmeura se aleg 24-28 de bucati pentru decor iar restul se bat bine cu suc de lamaie, 2 linguri de zahar, apa minerala si se pune la rece.
Va recomandam aceste retete culinare:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii