Se freaca 4 galbenusuri cu 2 oua si 10 linguri de zahar. Se adauga faina si 400 ml lapte race. Se amesteca intr-un vas compozitia cu 600 ml lapte fier
Se freaca 4 galbenusuri cu 2 oua si 10 linguri de zahar. Se adauga faina si 400 ml lapte race. Se amesteca intr-un vas compozitia cu 600 ml lapte fierbinte si se pune vasul in bain-marie, amestecand mereu, pana se obtine o crema groasa. Se ia crema de pe foc si se adauga, in crema fierbinte, 4 albusuri batute spuma, 5 linguri de zahar si vanilia. Se amesteca usor si se da la rece. Se pune crema intr-un castron umezit si se da la frigider. Inainte de a servi, se rastoarna crema pe un platou.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Crema de zahar ars cu capsuni
Crema de mere
Tort cu mere si crema de zahar ars
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii