Se freaca 4 galbenusuri cu 2 oua si 10 linguri de zahar. Se adauga faina si 400 ml lapte race. Se amesteca intr-un vas compozitia cu 600 ml lapte fier
Se freaca 4 galbenusuri cu 2 oua si 10 linguri de zahar. Se adauga faina si 400 ml lapte race. Se amesteca intr-un vas compozitia cu 600 ml lapte fierbinte si se pune vasul in bain-marie, amestecand mereu, pana se obtine o crema groasa. Se ia crema de pe foc si se adauga, in crema fierbinte, 4 albusuri batute spuma, 5 linguri de zahar si vanilia. Se amesteca usor si se da la rece. Se pune crema intr-un castron umezit si se da la frigider. Inainte de a servi, se rastoarna crema pe un platou.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Crema de zahar ars cu capsuni
Crema de mere
Tort cu mere si crema de zahar ars
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii