Cu crema din lapte praf se umplu foile de napolitana. Se pregateste rapid si simplu si este delicioasa.
Pentru crema din lapte praf se fierb 200 g zahar cu un pahar de apa si 3 linguri de cacao pana se face o crema ca o smantana. Se racoreste putin si se adauga 10 linguri de lapte praf, apoi 100 g unt.
Cu crema din lapte praf se umplu 4 foi de napolitana.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAceste mici găluște chinezești au o aromă proaspătă și complexă.
Dim Sum cu pui și lemongrass
Comentarii