Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se o
Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza.
Atentie ouale sa fie proaspete si reci la maxim 10 grade. Se adauga mascarpone si se omogenizeaza totul incepand incet si pe urma treptat se urca viteza de frulare pana ce compozitia este omogena. Se adauga frisca si se amesteca cu o ligura mare.
1. Se taie fructul necesar pentru o portie
2. se imparte in 2
3. adica la baza cupei se pune jumatate
4. pe urma vine crema
5. fructe si doua jumatati de portocala pe marginiile cupei
6. o cireasa in varf

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii