Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza p
Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza pe rand in crema, continuand operatia. Cand crema este omogena, se adauga albusurile batute spuma tare si amestecate cu frisca si se omogenizeaza totul.
Se foloseste pentru umplerea torturilor si a fursecurilor fine.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaM-am inspirat de pe blogul Enjoy
Desert gogosi pufoase cu branzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii