Crema fina

Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 gr frisca
  • 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cateva minute, dupa care se adauga zaharul si se freaca pana la completa dizolvare. Se separa galbenusurile si se incorporeaza pe rand in crema, continuand operatia. Cand crema este omogena, se adauga albusurile batute spuma tare si amestecate cu frisca si se omogenizeaza totul.
Se foloseste pentru umplerea torturilor si a fursecurilor fine.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Prajitura cu visine

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc