Se amesteca zaharul cu cacaua si galbenusurile, se toarna laptele si se pune sa fiarba, intr-un vas in baie de aburi. Se amesteca in continuu, sa nu
Se amesteca zaharul cu cacaua si galbenusurile, se toarna laptele si se pune sa fiarba, intr-un vas in baie de aburi. Se amesteca in continuu, sa nu se lipeasca. Cand crema s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga o lingura de lichior si zaharul vanilat. Se lasa la racit.
Se inmoaie piscoturile pe jumatate in lichiorul amaretto, se asaza in cupe si se toarna crema deasupra. Se tine la frigider pana in momentul servirii.
Alte dulciuri retete recomandate
Tarta cu fructe
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii