Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere. Se lasa la racit (in frigider). Cand s-a racit se mixeaza pana
Frisca si ciocolata se amesteca se pune pe foc se incalzeste pana aproape de fierbere.
Se lasa la racit (in frigider).
Cand s-a racit se mixeaza pana se deschide la culoare si-si mareste volumul si se adauga romul.
Pofta buna!
Reteta Crema ganaj (ganache) a fost propusa de natasha pe forum culinar.ro
Aceasta crema este folosita in reteta Joffre reteta propusa de natasha pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii