Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa cald
Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa calda. Se omogenizeaza totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot se ia vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se pune in cupe si se aseaza la rece. Frisca poate fi inlocuita cu smintina proaspata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii