Crema la pahar

Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa cald

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 l de apa si o lingura de lapte praf
  • 2 lingurite de gelatina
  • 6 linguri de frisca
  • vanilie sau orice alta aroma pentru dulciuri

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost dizolvata in prealabil in apa calda. Se omogenizeaza totul foarte bine cu telul si dupa primul clocot se ia vasul la o parte. Cind compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se pune in cupe si se aseaza la rece. Frisca poate fi inlocuita cu smintina proaspata.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori