Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar
Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata).
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra.
Se adauga mascarpone, lingura cu lingura si se omogenizeaza.
Se bat albusurile, la care eu am mai adaugat 2 pliculete de zahar vanilat
si frisca. Ambele se inglobeaza, pe rand, in crema.
Se sfarama piscoturile.
In pahare inalte de desert se aseaza straturi alternative de crema, zmeura si piscoturi sfaramate.
Se incheie cu un strat de fructe rosii.
Se pastreaza la frigider pana in momentul consumarii (cu cat le lasam mai mult -cu atat mai bine).
Inainte de a fi adus la masa, desertul se poate garnisi cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
Reteta Crema la pahar cu zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete de creme gasiti aici:
Crema de avocado si menta,
Crema de fructe,
Crema de iaurt cu portocale

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii