Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar
Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata).
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra.
Se adauga mascarpone, lingura cu lingura si se omogenizeaza.
Se bat albusurile, la care eu am mai adaugat 2 pliculete de zahar vanilat
si frisca. Ambele se inglobeaza, pe rand, in crema.
Se sfarama piscoturile.
In pahare inalte de desert se aseaza straturi alternative de crema, zmeura si piscoturi sfaramate.
Se incheie cu un strat de fructe rosii.
Se pastreaza la frigider pana in momentul consumarii (cu cat le lasam mai mult -cu atat mai bine).
Inainte de a fi adus la masa, desertul se poate garnisi cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
Reteta Crema la pahar cu zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete de creme gasiti aici:
Crema de avocado si menta,
Crema de fructe,
Crema de iaurt cu portocale
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii