Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar
Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata).
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu 2 linguri zahar pudra.
Se adauga mascarpone, lingura cu lingura si se omogenizeaza.
Se bat albusurile, la care eu am mai adaugat 2 pliculete de zahar vanilat
si frisca. Ambele se inglobeaza, pe rand, in crema.
Se sfarama piscoturile.
In pahare inalte de desert se aseaza straturi alternative de crema, zmeura si piscoturi sfaramate.
Se incheie cu un strat de fructe rosii.
Se pastreaza la frigider pana in momentul consumarii (cu cat le lasam mai mult -cu atat mai bine).
Inainte de a fi adus la masa, desertul se poate garnisi cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
Reteta Crema la pahar cu zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete de creme gasiti aici:
Crema de avocado si menta,
Crema de fructe,
Crema de iaurt cu portocale
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii