Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste zaharul topit.
Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste zaharul topit. Se mai pun 250 g margarina si se fierbe incet, pana se ingroasa. La sfarsit, se adauga 250 g biscuiti macinati, 200 g nuca macinata si 100 g stafide.
Crema Maia se raceste putin si se toarna intre 2 foi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii