Se separa galbenusurile si se freaca spuma cu zaharul. Peste amestec se pune untul si se continua operatia pana cand crema arata ca o spuma. Atunci se
Se separa galbenusurile si se freaca spuma cu zaharul. Peste amestec se pune untul si se continua operatia pana cand crema arata ca o spuma. Atunci se adauga cacaua cernuta proaspat si smantana. Se omogenizeaza si se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Crema se mai freaca doua minute, apoi se poate folosi.
Alte retete de dulciuri:
Glazura
Ciocolata de casa
Gogosi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii