Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.
Pentru crema pentru tort se bat ouale cu zaharul spuma, apoi se adauga iaurtul, ciocolata topita, smantana si vanilia, dupa care se lasa la rece. Gelatina si apa se pun la topit, apoi se aseaza pe baie de aburi. Dupa aceea, se adauga nessul, pana cand se topeste, apoi se lasa la cald. Peste gelatina topita, se pune crema anterioara cate putin pana se face un amestec gros, dupa care, la sfarsit, se da la rece.
Cu crema pentru tort se umple blatul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii