Crema pentru tort

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g ciocolata alba
  • 8 foi de gelatina
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 500 g iaurt crema
  • vanilie
  • 200 g frisca
  • 5 plicuri de ness si
  • 350 - 400 g apa.

Mod de preparare

Pentru crema pentru tort se bat ouale cu zaharul spuma, apoi se adauga iaurtul, ciocolata topita, smantana si vanilia, dupa care se lasa la rece. Gelatina si apa se pun la topit, apoi se aseaza pe baie de aburi. Dupa aceea, se adauga nessul, pana cand se topeste, apoi se lasa la cald. Peste gelatina topita, se pune crema anterioara cate putin pana se face un amestec gros, dupa care, la sfarsit, se da la rece.


Cu crema pentru tort se umple blatul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori