Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.
Pentru crema pentru tort se bat ouale cu zaharul spuma, apoi se adauga iaurtul, ciocolata topita, smantana si vanilia, dupa care se lasa la rece. Gelatina si apa se pun la topit, apoi se aseaza pe baie de aburi. Dupa aceea, se adauga nessul, pana cand se topeste, apoi se lasa la cald. Peste gelatina topita, se pune crema anterioara cate putin pana se face un amestec gros, dupa care, la sfarsit, se da la rece.
Cu crema pentru tort se umple blatul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii