Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu
Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat, se omogenizeaza si se amesteca cu laptele care a fiert pe foc mic impreuna cu o lingurita de faina. Laptele se foloseste numai dupa ce s-a racit o jumatate de ora. Crema obtinuta se ingroasa pe foc mic si se trage deoparte dupa ce a ajuns ca o smantana groasa. Separat se freaca untul spuma si se amesteca incet cu fructele din dulceata. Cele doua compozitii se amesteca impreuna, apoi se lasa la rece o ora.
Se foloseste pentru torturile fine.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAm tot vazut tocanite si mancaruri din ardei copt, de post sau nu si de fiecare data mi-am zis, mai eu nu am facut niciodata,...
Tocanita de pui cu ardei copt la slow cooker Crock PotDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii