intxaursalsa, in traducere crema spaniola de nuci, pentru ca este o reteta tipic spaniola, este caracteristica zonei tarii bascilor. Este un desert usor de preparat si foarte iubit.
Reteta cremei de nuci vine din Tara Bascilor, unde este foarte apreciata, fiind aromata si usor de preparat. Cantitatile ingredientelor sunt pentru 4 persoane.
Se pune laptele la fiert la foc mediu. Se adauga zaharul, scortisoara si nucile macinate, dupa care se fierbe amestecandu-se incontinuu pana cand se ingroasa. Dupa ce s-a ingrosat se opreste focul, se mai amesteca 3 minute, dupa care se pune in boluri individuale, la frigier.
Crema spaniola de nuci se consuma ca atare, sau langa niste biscuiti de casa.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezCarnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul...
Mancare de carne cu sos de soia
Comentarii
Adaugă comentariu