Crema Tokaji

Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra pana devine neted. Amestecam pana se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl frisca
  • 8 bucati piscot
  • 1 dl vin tokaji dulce
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri stafide
  • 1 ciorchine mic de struguri
  • 2 linguri ciocolata razuita

Mod de preparare

Inmuiem stafidele in vin cu o zi inainte. A doua zi le strecuram si amestecam frisca cu vinul si cu zaharul pudra pana devine neted. Amestecam pana se topeste zaharul. Punem frisca intr-un aparat de spritat si il punem la frigider. Rupem bucati cate 2 piscoturi si le punem in 4 pahare, turnam deasupra

crema si decoram cu strugurii, stafidele inmuiate in vin si ciocolata razuita. Se serveste imediat.
Alte retete recomandate

Prajitura visine

Prajitura cu capsuni

Spuma capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci