Creme brulee este o crema delicioasa si foarte usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de crema pe culinar.ro, alaturi de alte retete usoare de dulciuri.
Creme brulee este o crema delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a prepara Creme brulee se cresteaza pe lung batonul de vanilie si se scoate miezul cu varful unui cutit. Pastaia si miezul de vanilie se dau in fiert impreuna cu frisca si laptele. Vasul se ia de pe foc si se indeparteaza pastaia de vanilie. Se bate zaharul spuma cu galbenusurile, se toarna apoi treptat laptele cu vanilie si se inglobeaza amestecand incet. Se toarna compozitia in formele unse in prealabil si se asazaintr-o tava adanca, in care se toarna apa fierbinte, astfel incat nivelul apeo sa atinga jumatatea inaltimii formelor. Se coc in cuptorul incins, la 200 de grade cca 35 de minute. Se scot si se lasa la racit. Se presara apoi peste crema zahar brun si se lasa la caramelizat in cuptor.
Crema se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii