Cupe cu crema de fructe

Se freaca bine branza de vaci cu zaharul. Se adauga smantana si sucul de Ia conserva de ananas, capsunile se spala, li se indeparteaza coditele si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 4 linguri de smantana
  • o jumatate de cana de zahar
  • 150 g ananas (din conserva)
  • 100 g capsuni
  • 2 banane
  • 2 linguri de lichior de portocale
  • 12 piscoturi

Mod de preparare

Se freaca bine branza de vaci cu zaharul. Se adauga smantana si sucul de Ia conserva de ananas, capsunile se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in sferturi Bananele se desfac din coaja si se taie marunt, iar ananasul se taie in cubulete mici. Se amesteca fructele cu crema de branza si se adauga lichiorul de portocale. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate trei in frecare cupa), se stropesc cu putin lichior si se umplu cupele cu crema.
Se decoreaza crema cu fructe si se serveste rece.

Alte retete dulciuri recomandate

Galuste cu prune

Tiramisu

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc