Se freaca bine branza de vaci cu zaharul. Se adauga smantana si sucul de Ia conserva de ananas, capsunile se spala, li se indeparteaza coditele si se
Se freaca bine branza de vaci cu zaharul. Se adauga smantana si sucul de Ia conserva de ananas, capsunile se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in sferturi Bananele se desfac din coaja si se taie marunt, iar ananasul se taie in cubulete mici. Se amesteca fructele cu crema de branza si se adauga lichiorul de portocale. Se asaza piscoturile in patru cupe (cate trei in frecare cupa), se stropesc cu putin lichior si se umplu cupele cu crema.
Se decoreaza crema cu fructe si se serveste rece.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Tiramisu
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii