Desertul cu fructe la pahar se prepara foarte rapid si este delicios. Este o reteta culinara perfecta pentru un desert rapid sau o gustare dulce la o petrecere.
Intr-un vas vom pune cele doua linguri de apa si cele 3 lg de zahar dam focul la mic sa se formeze un sirop, dupa care vom adauga fructele pe care le vom lasa pret de 10 minute la foc mic fara sa amestecam prin ele doar scuturam putin cate putin tigaia pana cand compozitia arata ca un gem. O dam de pe aragaz si o lasam sa se raceasca.
Frisca am batut-o cu un mixer pana a devenit ferma, frecam crema de branza cu zaharul pudra daca dorim dupa gustul fiecaruia putem adauga si putine mirodenii cum ar fi vanilia. Frisca o amestecam cu crema de branza.
Obtinem o crema aerata, incepem sa montam desertul in pahare. O lingura de fructe de padure pe fundul paharului crema de branzica si iarasi fructe de padure.
Servim desertul cu fructe la pahar imediat sau il putem pastra la frigider pana in momentul servirii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii