Pentru halvaua turceasca delicioasa se pune untul la incalzit, iar cand este fierbinte, se adauga faina si mestecam pana devine maronie.
Pentru halvaua turceasca delicioasa se pune untul la incalzit, iar cand este fierbinte, se adauga faina si mestecam pana devine maronie, intre timp fierbandu-se siropul. Dupa ce s-a legat, fierbinte il turnam peste faina prajita, mestecam mereu sa nu se faca cocoloase si il fierbem pana devine ca o alifie.
Halvaua turceasca delicioasa se pune in forma de servit, presarata cu zahar pudra deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii