Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un ca
Se amesteca iaurtul cu zaharul, vanilia si gelatina inmuiata inainte in apa rece si dizolvata cu apa calda. Se amesteca totul si se toarna intr-un castron umezit cu apa. Se da la rece. Se rastoarna jeleul pe un platou dupa ce s-a scufundat castronul 1 minut in apa calda.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort Padurea neagra
Crema de iaurt
Prajitura cu gem si cacao
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii