Intr-o oala se face un sirop din vin si zahar, care se lasa la fiert pana se leaga. Se inmoaie gelatina in 2 linguri de apa rece si se amesteca in sir
Intr-o oala se face un sirop din vin si zahar, care se lasa la fiert pana se leaga. Se inmoaie gelatina in 2 linguri de apa rece si se amesteca in siropul de vin, care se fierbe pana se topeste gelatina. Compozitia se strecoara prin tifon, se toarna intr-un castron umezit si se lasa la racit. Se pune castronul in frigider si inainte de a servi, se scufunda cateva secunde in apa fierbinte. Jeleul se rastoarna pe un platou.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Dulceata de smochine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii