Se curata merele de coaja, se scobesc si se fierb in apa cu putin zahar, fara sa se zdrobeasca. Merele inmuiate se scot cu spumiera si se pun pe o si
Se curata merele de coaja, se scobesc si se fierb in apa cu putin zahar, fara sa se zdrobeasca. Merele inmuiate se scot cu spumiera si se pun pe o sita la scurs. Intr-un vas, se face crema de vanilie din ingredientele indicate. Se lasa crema la racit. Cand a inceput sa se inchege, se pune pe farfurii individuale cate o lingura de crema. Se lasa pana ce crema se incheaga complet.
Se orneaza cu dulceata.
Alte retete recomandate:
Mere glazurate
Prajitura cu mere si gris
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii