Punem la fiert 7 dl de lapte, intre timp amestecam galbenusurile cu zaharul, sarea, zaharul vanilat si laptele ramas, amestecam si il turnam in laptel
Punem la fiert 7 dl de lapte, intre timp amestecam galbenusurile cu zaharul, sarea, zaharul vanilat si laptele ramas, amestecam si il turnam in laptele fierbinte, amestecand continuu fierbem cateva minute. Il luam de pe foc si adaugam caisele taiete bucati, acoperim si asteptam sa se raceasca. Servim cu frisca.
Alte retete recomandate
Socata
Sirop de coacaze
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume:...
Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot ExpressPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii