Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g ciocolata amaruie si 2 linguri lichior de cafea.
Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma trebuie mai intai sa amestecati bine galbenusurile cu unt si o lingura cu zahar, pana se obtine o crema omogena. Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, adaugat treptat, pana se obtine o bezea lucioasa.
Intr-un vas, se pun lichiorul de cafea, cafeaua si ciocolata rupta in bucati. Se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca pana cand se topeste ciocolata. Se da vasul deoparte si se incorporeaza crema cu galbenusuri, apoi bezeaua, amestecand usor. Spuma de ciocolata cu cafea obtinuta se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a fi servita.
Spuma de ciocolata cu cafea poate fi decorata cu frunze de menta si ciocolata rasa.
Sursa acestei retete este blogul Truedelights.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii