Se amesteca macul cu mierea, stafidele si coaja de lamaie. Se adauga laptele, se pune pe foc mic (nu direct pe flacara), se amesteca continuu 5 â€
Se amesteca macul cu mierea, stafidele si coaja de lamaie. Se adauga laptele, se pune pe foc mic (nu direct pe flacara), se amesteca continuu 5 – 6 minute. Cu cat devine mai consisent, cu atat va fi cozonacul mai fraged. Sa nu fie insa prea tare, pentru ca se mai usuca la copt. Compozitia se foloseste si pentru placinte (12 buc.) Daca nu se consuma in aceeasi zi, se fierbe cu mai mult lapte. Cine nu are probleme cu greutatea adauga unt care inmoaie si fragezeste compozitia. Placintele se umplu cu compozitia calda si astfel tin mai mult.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii