Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la diferite retete de prajituri, sau servita ca atare cu piscoturi sau fructe proaspete cum ar fi zmeura.
Zabaione este o crema italieneasca foarte buna, ce poate fi folosita cu succes la diferite retete de prajituri cu crema. Ca si pentru orice crema pe baza de galbenus, in primul rand se freaca bine galbenusurile cu zaharul pana cand se fac spumoase si se deschid la culoare. Apoi se pune pe baie de aburi, se adauga vinul putin cate putin, amestecand incontinuu. Crema va fi gata dupa aproximativ 15 minute, cand incepe sa se ingroase.
Crema zabaione poate fi consumata ca atare calda sau rece, cu biscuiti sau inghetata.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAceste mici găluște chinezești au o aromă proaspătă și complexă.
Dim Sum cu pui și lemongrass
Comentarii