Fursecurile cu vanilie sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de fursecuri folositi esenta de vanilie sau o pastaie de vanile.
Fursecurile cu vanilie sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de fursecuri folositi esenta de vanilie sau o pastaie de vanile.Untul moale se freaca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale intregi, circa 15 minute pana devine spumoasa compozitia. Se adauga faina si se amesteca bine.Compozitia destul de moale se pune cu varful unei lingurite in gramajoare mici intr-o tava acoperita cu folie de copt, cu distante de 3 cm intre ele, deoarece la caldura se latesc. Se coc la foc potrivit pana devine marginea roz. Se dezlipesc de tava cu cutitul cat sunt fierbinti.
Se servesc ca desert sau cu lapte.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautM-a încântat această rețetă de când am văzut-o la Motănel, căruia îi mulțumesc pentru...
Placinta creata cu branza sarataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii