Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Reteta este de pe blogul lui Edith Frincu, doar ca am adaugat coaja de portocala pentru ca imi place foarte mult aroma. Eu am facut dintr-un ou si restul ingredientelor proportional.
Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Apoi adaugam uleiul si omogenizam tot cu mixerul.
Cand uleiul este incorporat, adaugam faina si amestecam folosindu-ne de o paleta. Urmeaza coaja de portocala rasa si esenta de vanilie.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt in diferite forme cu ajutorul unei seringi de patiserie sau cu o lingurita
Preincalzim cuptorul la 170 grade si punem fursecurile la copt pentru 10 min, eu le-am lasat 15min pentru ca am un cuptor mai lenes :)
Fursecurile fragede cu coaja de portocala se servesc calde dar raman fragede mai multe zile daca sunt tinute intr-o cutie de metal inchisa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii