Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Fursecurile fragede cu coaja de portocala sunt simple si delicioase, se pot servi pe langa un ceai sau o cafea, sau chiar si simplu.
Reteta este de pe blogul lui Edith Frincu, doar ca am adaugat coaja de portocala pentru ca imi place foarte mult aroma. Eu am facut dintr-un ou si restul ingredientelor proportional.
Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Apoi adaugam uleiul si omogenizam tot cu mixerul.
Cand uleiul este incorporat, adaugam faina si amestecam folosindu-ne de o paleta. Urmeaza coaja de portocala rasa si esenta de vanilie.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt in diferite forme cu ajutorul unei seringi de patiserie sau cu o lingurita
Preincalzim cuptorul la 170 grade si punem fursecurile la copt pentru 10 min, eu le-am lasat 15min pentru ca am un cuptor mai lenes :)
Fursecurile fragede cu coaja de portocala se servesc calde dar raman fragede mai multe zile daca sunt tinute intr-o cutie de metal inchisa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare - Bebe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii