Scoateti samburii nectarinelor si puneti fructele intr-o tigaie uscata, la foc potrivit, sa se caleasca. Cand toata zeama pe care au lasat-o s-a evap
Scoateti samburii nectarinelor si puneti fructele intr-o tigaie uscata, la foc potrivit, sa se caleasca. Cand toata zeama pe care au lasat-o s-a evaporat, luati vasul de pe foc si maruntiti fructele cu o furculita sau treceti-le printr-o sita metalica. In piureul astfel obtinut adaugati pesmetul, ouale batute, zaharul vanilat. Din aceasta compozitie formati galuste, bilute sau turtite, pe care treceti-le printr- un strat de susan si apoi prajiti-le in unt.
Serviti-le calde sau reci, cu sos de fructe.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Chec pufos
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaFoarte bune, dar au iesit cam crescute.
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj
Comentarii