Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la cald in alt vas cu apa clocotita, pana se topeste.
Pentru glazura de ciocolata se pune intr-o cratita mica ciocolata taiata marunt cu o lingura de apa; se tine la cald in alt vas cu apa clocotita, pana se topeste. Se amesteca cu lingura pana ce devine ca o crema. Separat se freaca intr-un castron zahar foarte fin cu doua linguri de apa rece. Se freaca mult si viguros, pana se face ca un serbet. Se amesteca cu ciocolata topita. Se pune cu totul intr-un vas cu apa clocotita, dar nu pe foc.
Cand este destul de moale, se toarna glazura de ciocolata dintr-o data peste tort (nu se pune cate putin cu lingura, deoarece suprafata nu ar iesi egala) si se intinde repede cu un cutit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii