Intr-o cratita smaltuita se amesteca galbenusurile cu zaharul, adaugind incet laptele caldut ca sa se desfaca bine galbenusurile. Se pune aceasta crat
Intr-o cratita smaltuita se amesteca galbenusurile cu zaharul, adaugind incet laptele caldut ca sa se desfaca bine galbenusurile. Se pune aceasta cratita in alta cratita cu apa fiarta(pe baia de apa) adaugind vanilia taiata bucatele sau zaharul vanilat si amestecind tot timpul cu lingura, pina ce sosul se ingroasa ca o smintina. Dupa ce sosul s-a racit se toarna peste prajitura sau budinca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii