Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un sfert de ora. Se freaca galbenusurile cu zaharul.
Pentru sosul de vanilie se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga vanilia, se acopera si se lasa sa stea un sfert de ora. Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu o lingurita de fecula, sau in lipsa, faina. Cand crema a crescut, se toarna incet laptele cald, amestecandu-se continuu. Se pune totul la foc, fara sa mai fiarba, tinandu-se pana se mai ingroasa.
Sosul de vanilie se serveste cald sau rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii