Gogosile rapide este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se face o pasta din drojdie cu apa, apoi se amesteca cu faina.
Gogosile rapide este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Se face o pasta din drojdie cu apa, apoi se amesteca cu faina. Se omogenizeaza bine apoi se adauga un praf de srae, zaharul tos si pliculetul de zahar vanilinat. Se adauga apa minerala pana cand se obtine o coca mai fluida decat un aluat de paine( de exemplu). Apoi se aseaza pe foc o tigaie cu ulei - lasam sa se incinga bine uleiul apoi luam cu o lingura aluatul preparat si punem in uleiul incins. Continuam pana cand terminam compozitia. Gogosile se lasa pe foc pana se rumenesc bine pe ambele parti ( cca.3 minute). Pofta buna.
Gogosile rapide de post se servesc simple - pudrate cu zahar sau cu gemuri diverse.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii