Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dup
Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dupa 4 ore isi va triplica volumul. Se iau cantitati mici cu o lingura si se pun in ulei incins. Se pudreaza cu zahar si se pot manca si cu gem.
Pofta buna! Reteta Frittelle (de carnaval) a fost propusa de Aninita pe forum culinar.ro Alte retete de gogosi gasiti aici: Gogosi Ana, Doughnats (gogosi americani), Gogosi Amalia
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii