Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana
Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.
Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana devine un aluat omogen.
Intre timp se pune uleiul la incalzit.
Pe plaseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de cca 1 cm si se taie dupa preferinta(eu am facut patratele).
Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc si se lasa sa se scurga bine pe prosoape de hartie.
Gogoselele se tavalesc prin zahar pudra si se servesc cat sunt caldute.
Pofta buna!
Reteta Gogosele cu rom a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi aici:
Gogosi Marbella ,
Gogosi carnaval ,
Gogosi cu susan si miere .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii