Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei.
Pentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei. Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie bine acoperita visina.
Se prajesc in ulei incins ca orice gogoasa.
Gogosele cu visine se servesc pudrate cu zahar pudra.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii