Gogosi

Cand sunt gata gogosii se pudreaza cu zahar si se servesc. Pentru acestia se face maiaua din drojdie, apoi se framanta bine si se lasa la crescut.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg faina
  • 700 g zahar
  • sare
  • coaja de portocala
  • vanilie
  • 400 g margarina
  • 1
  • 5 l de lapte
  • 4 oua
  • 100 g drojdie
  • 100 ml ulei
  • la framantat

Mod de preparare

Pentru gogosi se face maiaua din drojdie, apoi se framanta bine si se lasa la crescut. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il rasturnam pe masa si il taiem portioare cu cutitul, dupa care, cu mana modelam gogoasa si o coacem in ulei incins.


Cand sunt gata gogosii se pudreaza cu zahar si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc